By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

osmanlı tapusu kök tapu

Daha fazla
9 yıl 2 ay önce #5368 Yazan: psrmtake2
osmanlı tapusu kök tapu, psrmtake2 tarafından oluşturuldu
Arkadaşlar Ben adanada ikamet ediyorum.Bize dedemin dedesine ait yerler olduğu söyleniyor.hatta bir tapudan emekli memur birisini takipçi olarak sözleşme yaparak tuttuk.Bize mersin,adana,osmaniye de dedemizden kalan osmanlı kök tapu kayıtları olduğunu arşivden buldurduğunu söyledi.Bu söylediklerinin bazılarını atalarımızdan duyardık.dedikleri yerler 100 trilyonu geçen yerler.fakat bu takipçi fahri k.....adlı şahsın dolandırıcılıkla ilgili bir çok sabıkası çıkınca geri adım attık.fakat ben 87 de çıkan kadastro kanunun 3402 nin 12 maddesine istinaden 10 yıl hükmü beni umutsuzluğa sürükledi.Fakat aynı madde 2011 anayasa kararı ile 10 yıl zaman aşımının iptaline diye bir karar veriyor.Bizim ne yapmamız ve hangi yönde ilerlememiz gerekiyor.Bu şahsın söylediği yerler hep boş duruyor.sorgulama yaptığımızda kadastro eşleşmesi bulunamadı diyor.elimizde belge olarak dedemin dedesinden kalan yerleriin bir bölümünü sattığını gösteren noter belgesi var.orda 326 yılında adana sarıçam çarkıpare köyünde 32 cilt 256 sahifede 342-343-344-345-346 nolu hisselerimi satıyorum diye yazıyor.Bu belirtilen yerler bizi arşivden kök tapuya dedeme ait diğer yerlere götürmez mi.?ne yapabiliriz inanın ne yapacağımızı şaşırdık.Şimdiden teşekkürler.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş yap ya da Hesap açın.

Sayfa oluşturma süresi: 0.086 saniye